Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Kız arkadaşıyla araba çaldı
Şanlıurfa'da,  yaşları küçük iki kişi park halindeki otomobilleri düz kontak yöntemiyle çalıştırarak çalan zanlılar güvenlik kamarasına takıldı.
Şanlıurfa Emniyet müdürlüğü Asayiş şube müdürlüğü il merkezinde  çeşitli semtlerinden son bir ay içersinde 7 otomobil çalındı ihbarı üzerine çalışma başlattı. Ekipler çalıntı otomobillerin yakıtları bittikten sonra terk edilmiş bir şekilde buldu. polis çalınan otomobillerin bulunduğu semtlerde güvenlik kamera ve MOBESSE kameralarını incelemeye aldı. Polis bir iş yerin güvenlik  kamerasında incelemesinde araçları  düz kontak yöntemiyle çalıştırılarak çalan zanlıların peşine düştü. Güvenlik kamerası görüntülerden yola çıkan polis zanlıların kimliklerini tespit etti. uyuşturucu ve hırsızlık sabıkası bulunan H.T. (16) ve kız arkadaşı F.D.(14) evlerinde yakalanarak gözaltına alındı. otomobil hırsızları yaşları küçük olduğundan Çocuk şubesine teslim edildi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48