Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Kışlık sebzeler rağbet görüyor
Şanlıurfa’da kış ayları için hazırlanan ve sofralardan eksilmeyen kuru patlıcan, biber ve bamyalar tezgahlardaki yerini almaya başladı.
Kış ayları için hazırlanan kurutmalık patlıcan, biber ve bamyalar çarşıda tezgahlara konulmaya başlandı. Kış aylarında genellikle kahvaltılarda yenilen ve sofralardan eksilmeyen kuru sebzelere vatandaşlar şimdiden akın ediyor.
Çarşıda bulunan tezgahlarda yerini alan kurutmalık sebzelere vatandaşlarda rağbet göstererek kış ayları için hazırlık yapıyorlar. Çarşıda vatandaşların rağbet ettiği kuru sebzelerin fiyatlarında uygun olduğu görüldü.
Kış ayları için hazırlık yaptıklarını dile getiren bazı vatandaşlar, “Kurutmalık sebzeleri kış aylarında tüketmek için yada hediyelik olarak göndermek için alıyoruz. Özellikle kış aylarında kurutmalık sebzeleri tüketiyoruz. Herkese tavsiye ediyoruz” dediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49