Öne Çıkanlar Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Başkan Beyazgül Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı sanlıurfa

Bu haber kez okundu.

Kısıtlamalar geri mi geliyor?

Kurban Bayramı'nda koronavirüs nedeniyle sokağa çıkma yasağı uygulanmadı. Ancak bu durum rehavete ve vatandaşların rahat davranmasına neden oldu. Konuya ilişkin Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan son dakika kısıtlama açıklaması geldi.

BAKAN KOCA: ÜZÜLEREK SÖYLÜYORUM...

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da bu durum nedeniyle "Bu rahatlık devam ederse tablonun olumsuz yönde gitmesi kaçınılmaz. Üzülerek söylüyorum normalleşmeyle birlikte tedbirler devre dışı kaldı, temas arttı" ifadelerini kullandı.

"AÇIK HAVADA HASTALIK DAHA AZ BULAŞIR DİYE BİR ALGI VAR"

Gazeteci Candaş Tolga Işık'a konuşan Bakan Koca şunları söyledi "Bu rahatlık devam ederse tablonun olumsuz yönde gitmesi kaçınılmaz. Biz yeniden ciddi kısıtlamalar getirmeden vatandaşlarımız rehavetten kurtulsun. Aksi halde bölgesel olarak gerekli kararları yeniden almak zorunda kalırız. Üzülerek söylüyorum normalleşmeyle birlikte tedbirler devre dışı kaldı, temas arttı. İnsanlarda açık havada hastalık daha az bulaşacağına dair yanlış bir algı var. Bu virüsten korunmanın tek yolu önce mesafe ardından da maske."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49