Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Kırsalda 23 Nisan Etkinliği

Eyyübiye ilçesine bağlı Ulucanlar mahallesinde 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı anaokulu ve ilkokul öğrencilerimiz tarafından hazırlanan çeşitli etkinliklerle kutlandı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Ulucanlar ilk Okulu bahçesinde düzenlenen etkinliğe okul idaresi öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından Etkinliğin anlam ve önemini belirten konuşmalar okul adına Sosyal bilgiler öğretmeni Seyithan Oruç yaptı.

Etkinlikte şiirler okundu, yoğurt yarışması ve bazı öğrenciler ise ovaya özgü yaptıkları hareketlerle seyircilerin ilgi odağı oldu.

Anahtar Kelimeler:
UrfaNısanUlucanlar23
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49