Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Kırsala Yol Atağı

Haliliye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal mahallelerde ihtiyaç duyulan yol çalışmalarını, aralıksız sürdürüyor. Kırsal mahallelerde toz ve çamur oluşmaması adına aynı anda 3 ayrı mahallede, 3 ayrı ekiple yürütülen stabilize yol yapım çalışmaları, mahalle sakinlerinin de taktirini topluyor.

Sefalı Mahallesi Payalı Sokak, Terzi Mahallesi Bayat Sokak ve Uluhan Mahallesine bağlı Küçükuluhan Sokaklarında 2 arasöz, 3 kepçe, 3 greyder, 3 silindir ve 30 kamyonla çalışmalarını devam ettiren ekipler, kısa sürede çalışmalarını tamamlamayı hedefliyor.

Öte yandan Fen İşleri Müdürlüğü, kırsal mahallelerin yanı sıra, merkez mahallelerde de, kilitli beton parke ve yeni yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

Anahtar Kelimeler:
UrfaYolKırsalAtak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49