Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis 1 Ölü harran

Bu haber kez okundu.

Kırsal Mahallelere Yeni Seferler
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, kent merkezine uzak olan ancak nüfus bakımından kalabalık olan Çamlıdere, Akziyaret, Hamurkesen, Tülmen ve Yardımcı Mahallesine otobüs seferi başlattı.
Merkezde 35 güzergahta 289 araç ile hizmet veren Büyükşehir Belediyesi vatandaşların talepleri üzerine kent merkezine uzaklıkları 25 ila 46 kilometre olan büyük kırsal mahallelere toplu taşıma otobüs seferi başlattı.
Haftanın her günü toplama merkezinde saat 07:00 ve 19:00'da kalkacak olan otobüsler toplamda iki sefer yapmış olacak.
Konuyla ilgili açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Celalettin Güvenç, " Ulaşım alanında Şanlıurfalı kardeşlerimiz için kırsal alanlara otobüs seferi başlatıyoruz. Toplu taşıma filomuza kazandıracağımız  yeni otobüslerle seferlerimizde düzenlemeye giderek kent merkezine uzak olan büyük yerleşim yerlerine Çamlıdere, Akziyaret, Hamurkesen, Tülmen ve Yardımcı Mahallesine her gün sabah ve akşam olmak üzere 2  sefer başlatıyoruz. Şanlıurfalı vatandaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49