Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Kırsal Mahalelerdeki Etkinliklerden Vatandaş Memnun
 Haliliye Belediyesi tarafından Payamlı Kırsal Mahallesi’nde, “Grup hafızlar ilahi konseri” düzenlendi.
Haliliye Belediyesi, Ramazan Ayı’nda geleneksel hale gelen etkinliklerini kırsal mahallelerde de sürdürüyor. Ramazan Ayı’ında geleneksel hale getirilen sahur ve iftar çadırı uygulamasının yanı sıra yapılan etkinliklerle de vatandaşlara güzel bir Ramazan yaşatılıyor. Ramazan Ayı boyunca Turgut Özal Parkı, Rabia Meydanı gibi kent merkezindeki bir çok noktada etkinlikler yapan Haliliye Belediyesi kırsal mahalleleri de unutmuyor.
KIRSAL MAHALELERDEKİ ETKİNLİKLERDEN VATANDAŞ MEMNUN
Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol’un “Kırsal’ın merkez mahallelerden farkı kalmayacak” ifadesi üzerine çalışmalarını yürüten Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü etkinliklerini kırsal mahallelerde de sürdürüyor. Bu amaç doğrultusunda dün akşam teravih namazının ardından Payamlı Mahallesi’nde ilahi konseri düzenlendi. Düzenlenen ilahi konserine çevre mahallelerden de çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik yaklaşık 2 saat sürerken vatandaşlar düzenlenen konser nedeniyle Başkan Fevzi Demirkol’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48