Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Kırsal kesimden talepler çoğaldı
 Şanlıurfa’da bazı özel hastaneler ile tıp merkezilerin kapatılmasıyla Aktarların satışlarını artı mı!
Şanlıurfa’da özel hastanelerin ve tıp merkezlerinin Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) kapsamından çıkarılmasıyla birlikte aktarlar doktorların yerinin farklı kendilerinin yerinin farklı olduğunu söylediler. Şanlıurfa bölgesinde yetişmeyen birçok bitkinin satıldığını söyleyen attarlar, tedavisi bulunmayan veya tedavisi uzun süreli olan birçok hastalığın şifasını sattıklarını söyleyerek, “sadece Şanlıurfa’da yetişen bitkiler değil, Türkiye genelinde hatta dünyada yetişen birçok bitkiyi biz burada satıyoruz. Burada sattığımız bitkiler, sadece Şanlıurfalı değil, başka illerden gelen kişiler tarafından da büyük ilgi görüyor. Her ilde şifa kaynağı olan bitkiler satılmadığı için Şanlıurfa’ya gelen kişiler, ihtiyacı olan bitkiyi buradan alabiliyor. Vatandaşlara ilk öncelik olarak Doktor kontrolü her zaman başta gelir. Bizim sattığımız ürünler takviyedir. Bir kişi soğuk algınlığına yakalanır bizde ona göre ıhlamur, papatya, zahteri çay yerine içerlerse iyi gelir. Hastanelerin kapanmasından dolayı bizim işimizde herhangi bir yoğunlaşma olmadı. Sadece kırsal alanlardan biraz yoğunluk artı, Bizlere göre hastaların devlet hastanelerine gitmesi daha mantıklı gelir” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48