Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Kırmızıtaş ve Açar’ın mutlu günü

Covid19 salgının yoğun olduğu bu günlerde, tedbirlerin gevşemesiyle birlikte nikahlar kıyılmaya başlandı. Düğün ve nikahlarını ertleyen isimler arasında bulunan Demirören Haber Ajansı Gaziantep Bölge Müdürü Hasan Kırmızıtaş ve Haliliye ilçe Belediyesi Basın yayın ve Halkla ilişkiler Müdürü Didem Açar, Gaziantep Şehit Kamil Nikah salonunda kıyılan resmi nikahla evlendiler.

7 yıl gibi bir süre Şanlıurfa'da da Demirören Haber Ajansı'nı temsil eden usta gazeteci Hasan Kırmızıtaş, attığı imza ile Didem Açar ile hayatını birleştirdi. Şehit Kamil İlçe Belediyesi nikah salonunda kıyılan nikahta çifte; Gaziantep Milletvekili Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantep üniversitesi Rektörü Ali Gür MHP İl Başkanı Muzaffer Çelik ,Birecik Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Uzun, veFaruk Açar şahitlik yaptı. Kıyılan nikah sonrası sosyal mesafeli ve maskeli hatıra fotoğrafı çekildi. Çiftin yakınları ve akrabalarının da katıldığı nikah sonrası akşam yemeği yenilerek tören son buldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48