Öne Çıkanlar urfa urfahaber Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada

Bu haber kez okundu.

Kırmızı, “En Büyük Eksiklerimiz Noter, Banka”
Yıllardır taşınmayı bekleyen oto galericiler sitesi esnafı sonunda yeni yerlerine kavuştular. Yeni yerlerinde, dükkanların daha konforlu ve geniş olması, vatandaşlara daha iyi hizmet verebildikleri için memnun olan esnaflar hala tamamlanmayan bazı sorunların olduğuna da dikkat çektiler.
Yeni oto galericiler sitesinin bulunduğu alanda özellikle banka ve noterin hızlı bir şekilde yapılmasını isteyen esnaflar müşterilerin tekrardan merkeze inmek zorunda olduklarına dikkat çektiler. Ayrıca hala elektrik, su gideri ve çöp gibi sorunların da olduğunu dile getiren esnaflar nu sorunlarında zamanla çözülmesini istediler.
“EN BÜYÜK EKSİKLERİMİZ NOTER, BANKA”
En büyük eksiklerimiz noter, banka diyen Kırmızı Galeri’nin sahibi Yalçın Kırmızı: “Yeni Galericiler sitemize taşınmamızdan dolayı Dernek başkanlarına teşekkür ederim. Eski Galericiler Sitesinde çalışma alanımız çok dartı hem mahalle sakinleri hem de esnaf şikayetçiydi yeni yerimize taşınmamızla birlikte hem esnaf hem de vatandaşlar ferahlığa kavuştu. Yeni yerimizde bazı eksiklerimiz var örneğin, çöp tenekeleri, su giderleri, elektrik sorunlarını yaşıyoruz. Bu sorunlarımızın bir an önce giderilmesini istiyoruz. Yeni sitemizde sadece eksiklerimiz çöp tenekeleri, su giderleri, elektrik giderleri ile bitmiyor en büyük eksiklerimiz noter ve banka bunlar burada olmadığından dolayı yine şehir merkezine gidiyoruz orada trafik sorunu yaşıyoruz” diye konuştu.
“NOTER, BANKA, ULAŞIM OLSA SİSTEM ÇOK İYİ OLUR”
Noter, banka, ulaşım olsa sistem çok iyi olur ifadelerini kullanan Öz Şeyhanlı Abdulkadir Akçaba: “otomotiv, burası yeni Galericiler Sitesi buraya geldik ama burada çok eksikliklerimiz var özelikle şuanda en çok yoran şey noter, bankaların olmaması ve Büyükşehir’e bağlı yolar, çevreyolları, köprülü kavşakların olmaması bizim için çok büyük sıkıntı. Yer oturum bakımından burası çok iyi tabi eski yerde sıkışıp kalmıştık baya bir zorluk çekiyorduk müşteri, park yerlerinden dolayı. Buranın alanı çok güzel park sorunu yok sorunu olan tek şey var noter, banka ve ulaşım yani yolar yapılsa çok iyi bir sistem olur. Yetkililere çağrımız, süreci hızlandıralım güzel bir ortam yapalım ve inşallah burası Şanlıurfa’nın en güzel alışveriş alanı olur” diye konuştu.
“TÜM GALERİCİLER BİR ARADA OLSA DAHA İYİ OLURDU”
Tüm galericiler bir arada olsa daha iyi olurdu diyen Galeri63 Hasan Karataş: “bu yeni Galericiler Sitemiz daha güzel oldu ama yalnız eksiklerimiz var eksikliklerde tamamlanmadığından dolayı daha ileriki zamanlarda noter, banka, altyapı eksikliklerimiz var bunların acilen giderilmesini istiyoruz. Trafik konusunda çok iyi oldu ama keşke tüm galericileri hepsini bir arada tutabilsek ileriye dönük zaten memleketimiz trafik konusunda çok sıkıntılı. Belediye buraya çöp tenekelerin konulmamış her tarafta kirlilik var, su giderlerin olmaması da sıkıntılarımız arasında yetkililere çağrımız sorun ve sıkıntılarımızın en kısa zamanda giderilmesini istiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49