Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Kırmızı Biber Derneğinden Ziyaret
İstanbul merkezli Bayan  STK lar dan oluşan bir grup  Şanlıurfa Belediyesi ziyaret ederek  Belediye Başkan vekili M.Fevzi Yücetepe ile görüştü.
Kırmızı biber derneği ile Kader   üyeleri Başkanı ve kurul üyeleri,Kadın partisi Başkanı ve kurul üyeleri , Belediye Başkan vekili M.Fevzi Yücetepe den Şanlıurfa daki çalışmalarıyla ilgili bilgiler aldılar. Belediye Başkan vekili M.Fevzi Yücetepe Belediyenin beş mahallede kadınlara yönelik destek merkezlerini açtıklarını ve mikro krediylede kadınlara destek verdiklerini söyledi.
Şanlıurfa ya gelen bayan STK  ve Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri  ziyaretlerinin amacınınl ailenin ve toplumun örgütlenmesinde kadınların erkeklerle birlikte eşit hak ve sorumluluk üstlenmelerini , siyasal karar süreçlerine eksik katılımının önlenerek kadınların kendilerini temsil edilir duruma gelmelerini sağlamak olduğunu belirttiler.
Kadın partisi girişimi başkanı Benal Yazgan kadının, ekonomik, toplumsal ve siyasal hayatın saygın bir üyesi haline gelmesi için büyük bir uğraş verdiklerini belirttiler.Bayan STK ‘lar Partili ve partisiz kadınların güçlendirilmesi,  ve kadınların siyasette aday olmaya teşvik edilmesini  bu konuda çalışmaların daha fazla olmasını gerektiğini söylediler . 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49