Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi ümgeneral Koç Şanlıurfada tesisi İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Kırıkçı seçim bürosu açtı
Seçim Bürosundakilerle bir süre sohbet eden, fikir alış verişinde bulunan Şanlıurfa AK Parti SKM Başkanı Abdurrahman Kırıkçı, “ErdemlilerSeçim Bürosunu tahsis eden yol arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Tabiki, en erdemli eylem haklı olanın yanında durup, EVET demektir. Şanlıurfalıların geneli 16 Nisan günü ne yapmak istediğini çok iyi biliyor. Birçok büyük ülke Başkanlık sistemi ile idare edilince ‘Tek Adam’ rejimi olmuyorda, Türkiye Başkanlık Sistemine geçince mi ‘Tek Adam’ olacak. Zaten kimse baki değil. Vakti saati dolan bu dünyadan göçecek. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan da baki değil. Bur amaç, ülkemizin gelişmesini, huzur ve refahını en üst düzeylere çıkarabilmek için siyasi istikrar ve ekonomik istikrarı sağlamaktır. Yaş sınırının 18’e düşürülmesindeki amaç ise, seçme hakkı olanın seçilme hakkı da olmalı. Hatta mademki Milletvekillerini, Cumhurbaşkanını halk seçiyor. Öyleyse kafası çalışan, güvenilir bir genç neden Milletvekili olmasın” dedi.
Erdemliler Seçim Bürosunda, daha önce AK Parti yönetiminde görev yapmış, Milletvekilli adayı olmuş, halen Belediyelerde başarılı çalışmalarını sürdüren, tek düşünceleri millet ve memleket sevdası olan Şanlıurfalılar, kapılarını herkese açtıklarını, gelenlere referandum konusunda, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ve 18 Anayasa Maddesi konusunda bilgiler verdiklerini ve en iyi şekilde ağırlayıp, çaylarını içirdiklerini belirtiyorlar. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49