Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık getirildi boks restore

Bu haber kez okundu.

Kimse Yok mu’dan Bayramlık
Savaşın, açlığın, susuzluğun olduğu coğrafyalarda. Türk insanının yardımlarını ulaştırmaya çalışan Kimse Yok Mu Derneği. Şanlıurfa Halfeti’de ikamet eden Suriyelileri de bu bayramda unutmadı.

Şanlıurfa Kimse Yok Mu Derneği il merkezine gelemeyen Suriyelilerin evlerine kadar bayramlıkları ulaştırdı.

Şanlıurfa Kimse Yok Mu gönüllüleri, Halfeti kaymakamlığının tespit ettiği. Halfeti ilçe merkezi ve köylerde barınan 20 Suriyeli aileye gıda kolisi, giyim, battaniye, halı, ayakkabı ve çocuklara da çikolata dağıtarak, bayrama mutlu girmelerine katkı sağladı.

Kurban Bayramı dolayısı ile Yardımları Suriyeli ihtiyaç sahiplerine ulaştırmanın mutluluğunu yaşadığını söyleyen, Şanlıurfa Kimse Yok Mu Dernek Başkanı Fevzi ŞAHİN. “Tüm ilçelerimizde akraba ve tanıdıklarının yanında kalan, tarlada çalışan binlerce Suriyeli misafir var. Büyük sıkıntılar içerisinde hayatlarını sürdürmeye çalışıyor. Soğuk kış günlerinin yaklaştığı şu günlerde yardım yapacak eller bekleniyor.“ dedi.
 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49