Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Kılıçdaroğlu Hz. İbrahim'in Makamını Ziyaret Etti‏
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu Hz. İbrahim’in Makamını ziyaret etti.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu miting için geldiği Şanlıurfa’da katıldığı televizyon programının ardından Balıklı gölde Hz. İbrahim’in makamını ziyaret ederek dua etti.
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’na CHP Şanlıurfa Milletvekili Adayı Ali Murat Bucak, İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu ve Enis Berberoğlu’da eşlik etti.
Balıklıgölde Hz. İbrahim’in makamının bulunduğu mağarayı ziyaret eden Kılıçdaroğlu dua ederek burada su içti. Çıkışı esnasında kendisi ile fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşların yoğun ilgisi zaman zaman zorlanan Kılıçdaroğlu vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra Balıklıgölden kaldığı otele hareket etti. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48