Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir sanlıurfa ibrahim ont Akabede araç takla attı

Bu haber kez okundu.

Keyifli sabah uykusu

 Şanlıurfa’da çöp toplayarak, geçimlerini sağlayan çocuk sayısı her geçen gün daha da artıyor. Bahçelievler mahallesinde çöp toplayan çocuk çöp topladığı çöp arabanın içinde uykuda ama yatakta değil, sokakta ekmek teknesinde yatıyor.

Dar geçimli ve işsiz ailelerin çok olduğu Şanlıurfa’da çocuklar, çöp toplayarak, ailelerinin bütçelerine katkıda bulunmak istiyor. Haliliye ilçesi Bahçelievler mahallesinde, Sabah erken saatlerde çöp toplamaya çıkan bir çocuk, belli ki kaldıramamış uykusuzluğu. sokak  bomboş ne de olsa. Çekmiş çöp arabasını park eden araçların arkasına, uyku ihtiyacını gideriyor.
Çöp topladıkları için okula devam edemeyen çocuklar, günü kurtarmaya çalıştıklarını ve geleceği düşünemediklerini söyledi. Kimseye muhtaç olmamak için çöp topladıklarını söyleyen çocuklar, okula gitmeyerek, geleceklerini kararttıklarını bildiklerini ancak, bunu yapmaya mecbur olduklarını ifade etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49