Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

 “Keşanlı Ali Destanı”  Tiyatrosu geliyor
Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Haldun Taner’in yazmış olduğu “Keşanlı Ali Destanı” adlı yeni bir oyunla izleyicilerinin karşısına çıkıyor. 
Şair Nabi Kültür Merkezi’nde 4 Ocak 2014’de sahnelenecek olan Türkiye’nin en büyük müzikal oyunu “Keşanlı Ali Destanı ”nı Abdulkadir Kırıcı yönetecek. Oyunda 40 kişilik bir ekip yer alacak. Her hafta sonu Cumartesi saat 19:30 da ücretsiz olarak izleyicisiyle buluşacak olan Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu ekibi, yetişkinleri tiyatroya doyuracak.Aynı gün, saat 13:00 da çocuklara yönelik Adem Atar’ın yazmış olduğu “Çocuklar Kimi İzlesin” adlı oyunda sahneleniyor.8 kişilik bir ekiple sergilenen çocuk oyununda Redkit, Dalton Ve Nasrettin Hoca canlandırılıyor.
15 Tatile kadar devam edecek olan bu oyunun ardından yeni eğitim ve öğretim yılında Ergün Sav’ ın yazmış olduğu  “Şaşkın Periler Aramızda ”adlı oyunla miniklerin karşısına çıkacak.
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49