Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Kerkük İlahi Grubuna Yoğun İlgi
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin düzenlemiş olduğu, ‘Peygamberler Şehrinde Ramazan’ Etkinlikleri kapsamında Rabia Meydanında düzenlenen ilahi konserinde Kerkük'ten gelen ilahi grubu vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.
 
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’nca Rabia Meydanı’nda düzenlenen Ramazan Etkinlikleri, Kerkük İlahi Grubunun seslendirdiği ilahiler vatandaşlar tarafından beğeni topladı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlanan gecede, Kerkük İlahi Grubu daha sonra birbirinden güzel ilahi ve gazeller seslendirdi. Manevi bir atmosfer ortamı oluşturan etkinlik, yapılan dua ile sona erdi. Etkinliğin sonunda Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mustafa Tepe, Kerkük İlahi Grubuna gecenin anısına mırra takımı hediye etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49