Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Başkan Beyazgül 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Kenya Valisi Çiftçi'yi Ziyaret Etti
Şanlıurfa’ya gelen Garissa Valisi Nathif Jama Adam ilk olarak Şanlıurfa Valisi Güngör Azim Tuna ile görüşme yaptı. Yapılan görüşmenin ardından Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi’ne gelen Nathif Jama Adam, Başkan Nihat Çiftçi ile basının karşısına geçti.
Geçtiğimiz aylarda Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından 'Kardeş Şehir' seçilen Garissa Eyaleti Valisi Nathif J. Adam, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi'yi makamında ziyaret etti. Bir süre sohbet eden Vali Adam ile Başkan Çiftçi, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundular. Başkan Çiftçi, yaptığı açıklamada kardeş şehir Seçtikleri Garissa Eyaleti Valisi Nathif J.Adam'ı Urfa'da ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirterek, "Müslüman ülke olan Kenya'nın Garissa Eyaleti ile Şanlıurfa'nın birçok özelliği bulunuyor. Biz Garissa ile gönül bağlarını geliştirmek istiyoruz" dedi.
Vali Adam da, yaptığı açıklamada,  Şanlıurfa'nın tarihi zenginlikleri olan bir il olduğunu belirterek, kendilerini Şanlıurfa'da ağırlayan Başkan Çiftçi'ye teşekkür etti. Şanlıurfa ile Garissa Heyelati arasındaki ortak özellikleri vurgulayan Adam, Türkiye ile Kenya arasında güçlü ilişkiler kurulmasını arzuladığını kaydetti.
Başkan Çiftçi tarafından ziyaretin anısına Vali Adam'a  fincan takımı ile plaket verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49