Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Karaköprüde sıkışmalı kaza 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Kentsel dönüşümde yeni yollar
Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkılan yerler yolları daraltırken, yol açma çalışmaları başlatıldı.
 
Şanlıurfa Belediyesi tarafından kent emrkezinde başlatılan kentsel dönüşüm projesi çalışmaları devam ediyor. Eyyübiye’de kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan ev ve iş yerlerinin yıkıntıları yolları daraltırken, yapılan çalışmalarla beraber, yollar genişletilmeye çalışılıyor. Eyyübiye’deki aile mezarlığının yukarısından başlayarak, Kalkan camisine kadar devam eden yolda başlatılan yol genişletme çalışmaları, mahalle sakinlerini memnun ederken, daha refah bir ortamın oluşturulması hedefleniyor. Yıkıntıların iş makineleriyle temizlenmesi sonucu genişleyen yolda refüj yapılması da hedefleniyor. Yıkıntıların yerine refüj yapılarak, süs bitkilerinin ekilebileceğini söyleyen Eyyübiye mahalle muhtarı Hasan Ugan, bu çalışmalardan sonra Kalkan yolunun daha güzel olacağını kaydederek, “kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan yerler, yolların daralmasına neden olurken, çevreye de görüntü kirliliği veriyordu. Belediye ekipleri şimdi çalışmalarına başladı ve yıkıntılar ortadan kaldırılacak. Yıkıntıların kaldırılmasının ardından buraya refüj yaparak, süs bitkilerini ekmeyi düşünüyoruz ama tabi bu, belediyenin kararı” şeklinde konuştu. Öte yandan çalışmalardan ötürü memnuniyetini dile getiren vatandaşlar da bu çalışmaların uzun zaman önce yapılması gerektiğini söyleyerek, “buraların bu şekilde olması bizleri rahatsız ediyordu. Hem görüntü kirliliği oluyordu hem de yollarımız daralmıştı. Şimdi çalışmalar başladı umarım bu şekilde devam eder ve buralar çok daha güzel bir hal alır” ifadelerini kullandı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49