Öne Çıkanlar sosyal medya Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor sergı Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Kenan Karataş Görevinden İstifa Etti
Son dönemlerde Şanlıurfa siyasetinde isminden sıkça söz ettiren CHP Karaköprü İlçe Başkanı Kenan Karataş'ın CHP’deki İlçe Başkanlık görevinden ayrıldığı iddiaları siyasete bomba gibi düştü...
 
Urfa'da CHP'nin varlık çıtasını bir anda yükselten ve halk tarafından çok sevilen Kenan Karataş, aynı zamanda diğer partilerinde takdirini alan bir siyasetçi grafiği çiziyordu. Karaköprü İlçe Başkanı olmasına rağmen genel konularda ki söylem ve açıklamaları ile sürekli olarak gündem yaratan Karataş'ın görevinden neden ayrıldığı sorusunun hala açıklığa kavuşmaması ise merak konusu oldu.
 
Bilindiği üzere Kenan Karataş'ın 2014 yerel seçimlerinde Karaköprü’den CHP’nin adayı olmasına kesin gözüyle bakılıyordu.
 
Siyasi çevreler, Karataş'ın aday olması durumunda yerel seçimlerde başarı oranının yüksek olacağı konusunda da hemfikirdi.
 
Ayrıca bilindiği gibi Karaköprü'de farklı medya kuruluşlarınca yapılan yerel seçim anketlerinde Kenan Karataş birinci olmuş ve farklı partilerin dikkatlerini üzerinde toplamıştı.
 
Karataş'ın bir ay önce katıldığı bir konferansta CHP İzmir Milletvekili Birgül Güler Ayman’ın söylemlerinden rahatsız olduğunu dile getirerek istifa etmeyi bile düşündüğünü söylemesi, istifa nedeninin Ayman'ın sözlerinin olabileceği akıllara getiriyor 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49