Öne Çıkanlar buyuksehır Başkan Kuş: Geleceğe bırakacağımız en büyük miras Türkiye Cumhuriyetidir ibrahim ont Akabede araç takla attı Şanlıurfalı Kadınlar Kudüse Sahip Çıktı

Bu haber kez okundu.

Kelaynak merkezinde hijyene dikkat ediliyor

Birecik ilçesinde bulunan ve Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğü bünyesinde faaliyetini sürdüren kelaynakların üretim istasyonun yanından bulunan Kelaynak Tanıtım Merkezi Covid 19 ile mücadele kapsamında Birecik Belediyesi ekipleri tarafında dezenfekte edildi.

Birecik Şefliği idare binası ve yerli yabancı turistleri ziyaret ettiği Kelaynak tanıtım merkezi Birecik Belediyesi ekipleri tarafından hijyen kuralları çerçevesi haftada 2 gün düzenli olarak dezenfekte edildiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49