Öne Çıkanlar Başkan Beyazgül sanlıurfa Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiyede Ustalık Dönemine Bismillah Diyoruz 4 Yaralı Lastik Alırken Tarihine Dikkat Edin

Bu haber kez okundu.

Kelaynak istasyonuna uyarı levhası konuldu

Nesli tükenme tehlikesi ile karşı karşıya olan ve Türkiye dışında sadece iki ülkede (Suriye ve Fas) yaşamlarını sürdüren kelaynaklar, DKMP Genel Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar neticesinde sıkı şekilde korunuyor. Birecik ilçesinde bulunan Kelaynak istasyonuna gelen ziyaretçilerin Koronavirüs karşı istasyona uyarı levhaları yerleştirildi.

Şanlıurfa-Birecik'te 1977'de 2 erişkin ve 9 yavruyla başlayan üretim çalışmaları neticesinde kuşların sayısı 244'e ulaştı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada,

"Covid-19 ile mücadele kapsamında Birecik Şefliği Kelaynak Üretme İstasyonumuzda ve Kelaynak Tanıtım Merkezimizin çeşitli bölümlerine uyarı tabelaları yerleştirildi.Vatandaşlarımızın kurallara uymalarını önemle rica eder, sağlıklı günler dileriz"denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49