Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Kazı çalışmasında su borusu patladı
Şanlıurfa kent merkezinde devam eden yol çalışmaları kapsamında, dikkatsizce hareket edilmesi sonucu, su şebekesinin borusu kırıldı.
 
Hızmalı mahallesinde devam eden kazı çalışmaları esnasında, büyük iş makinelerinin kazı yapması sonucu, mahallenin su ihtiyacını karşılayan su borusu patladı. Su borusunun patlaması üzerine çalışanlara tepki gösteren vatandaşlar, çalışanları biraz daha dikkatli çalışmasını istedi. Su borusunun patlaması üzerine mahallede sular kesilince mahalleli mağdur oldu. Sularının yaklaşık iki saat kesilmesine tepki gösteren vatandaşlar, çalışanlara tepki göstererek, bu dikkatsizliklerinin hem vatandaşı mağdur ettiğini hem de su israfına yol açtığını söyledi.
 
Hızmalı köprüsü yanındaki kazı çalışmaları esnasında kırılan su borusundan fışkıran sular, çevreyi su altında bırakırken, fışkıran sular mezarlıkların da üstüne sıçradı. Belediye çalışanlarının daha önce de benzeri bir duruma sebep olduğunu öne süren bir vatandaş, “ Belediye çalışanlarımızın daha dikkatli çalışmasını istiyoruz. Onların bu hareketi mahalle sakinlerini mağdur ederken, su israfına da neden oldu. Daha önce benzeri bir durum yaşanmıştı. Bu tür olayların yaşanmaması için, çalışanların biraz dikkatli çalışması lazım” ifadelerini kullandı.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48