Öne Çıkanlar Birecikte Doktorun öldüğü kazanın görüntüleri ortaya çıktı baskan Sancaktepe -Şanlıurfaspor Karacadağda Bakım Çalışması karakopru

Bu haber kez okundu.

Kaytan Emlak Şehit Ailelerinden Komisyon Almıyor

Haliliye ilçesi Bahçelievler mahallesinde faaliyet yürüten Kaytan Emlak, şehit ve gazi yakınlarından komisyon almıyor. Kaytan Emlak’ın sahibi Halil Hancıoğlu, ülke için evlatlarını feda eden şehit aileleri ile gazilere vefa borcunu bir nebze de olsa ödemek, diğer sektörlere de örnek olmak istediklerin belirti.

Son dönemde artan terör saldırıları, şehit cenazeleri yürekleri yaktığı kadar toplumsal dayanışmayı da artırıyor. Bunun en güzel örneklerinden birine de Kentte faaliyet gösteren Kaytan Emlak imza attı.

Hancıoğlu şehit ve gazi yakınlarından komisyon almama kararı aldıklarını belirterek, “Bu ülke için canını feda eden şehitlerimizin ailelerine bir nebze de olsa vefa göstermek istedik. Gaziler ve yakınlarından da komisyon almıyoruz. Biz diğer sektörlerin de benzer uygulamalarla şehit aileleri ve gazilere sahip çıkmalarını bekliyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49