Öne Çıkanlar Başkan Beyazgül erın sosyal medya bakan sehıt

Bu haber kez okundu.

“Kaymakam Gitmesin” İmza Kampanyası
Şanlıurfa Suruç İlçesinde Muhtarların imzasına açılan "KAYMAKAM GİTMESİN” imza kampanyasına 81 Suruç Merkez ve Mahalle Muhtarları imza attı.
Şanlıurfa Suruç İlçesi Kaymakamı Abdullah Çiftçi’nin bir yıl daha ilçede kalması amacıyla Muhtarlar imza topladı.
Valiler kararnamesinde Vali olarak atanmasını beklediğimiz Kaymakam Abdullah Çiftçi’nin kararnamede ismi olmadığını belirten Muhtarlar; “Kaymakam Çiftçi Kobani sürecinde büyük insiyatif alarak duyarlılık gösterdi. Suruç ilçemizde her alanda halkla iç içe olarak güzel hizmetleri oldu, bu hizmetlerin devam etmesi için Muhtarlara yönelik imza kampanyası açtık. 3 yıldır Suruç’ta görev yapan Kaymakam Abdullah Çiftçi’nin 1 yıl daha kalmasını istiyoruz. Cuhmurbaşkanlığına, Başbakanlığa, İçişleri Bakanlığına ve Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız’a topladığımız imzaları göndereceğiz.”dediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48