Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı Başkan Beyazgül ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Kaymakam Çimşit’ten , Şanlıurfa Şehit Aileler Derneğine Ziyaret.

Kaymakam Ömer Çimşit'e Viranşehir Cumhuriyet Başsavcısı Ufuk Mustafa Süren, Belediye Başkan Yardımcıları Aslan Çiftçi, ve Şanlıurfa Köy Korucular Dernek Başkanı Mehmet Koyuncu eşlik etti.

Dernek girişinde Şanlıurfa Şehit Aileleri Yardımlaşama ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yavuz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Viranşehir Kaymakamı Ömer Çimşit, dernek çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Ziyarette yaptığı konuşmada Öncelikle Başkan Mehmet Yavuz’un yaptığı çalışmaların’dan dolayı tebrik ediyorum şehit yakınlarının her zaman yanlarında olduğunu ifade eden Kaymakam Ömer Çimşit ‘Vatan uğruna canlarını feda eden, huzur ve güvenle üzerinde yaşadığımız kutsal vatan topraklarını bize emanet eden şehitlerimizin yakınları için ne yapsak azdır. Bu vesileyle bir kez daha başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum’ dedi.

Dernek Başkanı Yavuz da ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çimşit’e Viranşehir’deki şehit Ailelere ve Gazilere verdiği desteklerden dolayı Şehit Aileler ve Gaziler adına teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49