Öne Çıkanlar Yapılan Çalışmaları Yerinde İnceledi Yeşildirek 14 Yıldır Yıkılmayı Bekliyor Arap Dünyası İşadamları Heyetini Kabul Etti 1 yaralı sergı

Bu haber kez okundu.

Kaya Ailesinin Mutlu Günü

ABDULLAH YİĞİT

Binlerce davetlinin katıldığı düğünde İş Adamı Ahmet Kaya ve Eşi Fatma Kaya ile birlikte düğün törenine gelen konukları Günışığı Düğün Salonu Giriş Kapısında kırmızı halıda karşıladılar.

Damat Hasan ile Gelin Edibe`nin mutlulukları düğün sürecinde gözlerinden okunuyordu.

Halaylar çekildi, oyunlar oynandı, yöresel oyunlar eşliğinde gelin Edibe ile Damat hasan düğünde oynadılar doyasıya.

Düğüne Katılanlar ise Ak Parti ilçe Başkanı Vahap Aktar ve yönetim kurulu üyeleri, Kirvesi Birecik Canlı Hayvan derneği Başkanı Alkan Kayabaşı, Kanal7 haber Haber Müdürü ve Vatanhaberleri Haber Müdürü Gazeteci Abdullah Yiğit ve çok sayıda STK Temsilcileri, Ketikan Aşireti Mensupları ve misafirler katıldı.

Kaya Mobilya Yönetim kurulu Başkanı İş Adamı Ahmet Kaya,"Oğlum Hasan Kaya`nın düğün törenine katılanlara teşekkür ediyorum .ayrıca bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan akraba ve dostlarımıza teşekkür ediyorum iyiki hepiniz varsınız" dedi.

Anahtar Kelimeler:
Kaya Ailesinin Mutlu Günü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49