Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın bakan

Bu haber kez okundu.

Karşıyaka’ya 2 Yeni Park
Başkan Fevzi Demirkol’un ‘yemyeşil Haliliye’ hedefiyle çalışmalarını aralıksız devam ettiren Haliliye Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, mevcut parklardaki düzenleme çalışmalarının yanında yeşil alanların miktarını arttırmaya yönelikte çalışmalarını sürdürüyor. Haliliye’de yeni park ve yeşil alanların sayısını arttırmaya yönelik yürütülen çalışmalar doğrultusunda Karşıyaka Mahallesi 587 Sokak ve Dede Osman Avni Caddesinde 2 yeni parkın yapım çalışmaları devam ediyor. Peyzaj planı tamamlanan parkların yapım çalışmasında, üst yapı çalışmaları da ekiplerce yürütülüyor.
Üst yapı çalışmalarının tamamlanmasıyla birlikte her iki park için Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, ağaçlandırma ve yeşillendirme çalışmaları ile oyun grubu, fitness, bank ve piknik masalarının monte işlemlerini gerçekleştirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48