Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı sanlıurfaspor

Bu haber kez okundu.

Karşıyaka'ya Yeni Yol Açılıyor

Başkan Fevzi Demirkol’un “yol medeniyettir” anlayışıyla Fen İşleri Müdürlüğü; yeni yol açma, yol yapım, bakım onarım ve dolgu çalışmalarını ilçe genelinde devam ettiriyor. Program dahilinde belirlenen ihtiyaçlara göre çalışmalarını farklı bölgelerde aynı anda devam ettiren Fen İşleri Müdürlüğü, bu kapsamda henüz yapılaşmanın olmadığı veya yapılaşmanın gelişmeye başladığı bölgelerde de kırmızı kot uygulamasına göre açtığı yeni yolları hizmete sunuyor.

Yeni yol açma çalışmaları kapsamında Karşıyaka Mahallesinde bugüne kadar 31 yeni yol açarak, hizmete sunan Fen İşleri Müdürlüğü, ihtiyaç duyulan 32’nci yeni yol için çalışmalarına başladı. İş makineleriyle yürütülen çalışmalar kapsamında ekipler, kırmızı kot uygulamasına göre sürdürdüğü çalışmalarını kısa sürede tamamlamayı amaçlıyor.

Mahallelerinde yürütülen yeni yol açma çalışmalarıyla ilgili açıklama yapan Karşıyaka Mahalle Muhtarı Hadi Taştan, “Mahallemizde bulunan dere kenarındaki yolun yapılması için belediyemize başvurduk. Sağolsun belediyemiz, çalışmalarına kısa sürede başladı. Başkanımız Fevzi Demirkol’dan Allah razı olsun” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48