Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın partı

Bu haber kez okundu.

Karşıyaka maçı önemli
Şanlıurfaspor yönetimi Karşıyaka maçı öncesi El Ruha otelinde yapılan transfer ve Şanlıurfaspor ödenen paralarla ilgili basın toplantısı düzenlendi.
 
Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Şimşek “Karşıyaka ile bu gün sezon açılışı yapıyoruz. Sezonun ilk maçı sahamızda olması bizim için büyük bir şans. Saha ve seyirci avantajını kullanmak istiyoruz. Sezona çok iyi bir şekilde başlıyoruz. Kendi ligimizde hazır olan bir kaç takımdan birisiyiz. Sahada iyi bir futbol oynayacağımızdan eminim ama skorun ne olacağını Allah bilir. Kimsenin hayalini aklına getiremeyeceği futbolcuları transfer ettik.
 
"Banahene, Sercan, Fotakis ve Sezer gibi kimsenin aklına gelmeyecek isimleri kadromuza kattık. Yabancı oyuncularımız kendi milli takımlarında oynayan futbolcular, hepsinin Şanlıurfaspor'nın başarısı ve markalaşması adına katkıları olacağına inanıyorum. Takımda Banahene dışında sakat oyuncumuz yok, zaten her mevki için alternatif oyuncularımız var.
 
"Bir Şanlıurfalı olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik'in de Şanlıurfaspor'a katkı sağladığını dile getiren Şimşek, şöyle konuştu: "Sayın bakanımız Faruk Çelik cebinden takıma 400 bin lira destekte bulundu. Mali olarak ligin en rahat takımlarından biriyiz. Yönetim olarak kulübe yaklaşık 8-9 milyon lira katkıda bulunduk. Ben de 3 milyon lira destekte bulundum. Herkes mal varlığı kadar Şanlıurfaspor'a destek olmak zorundadır diye düşünüyoruz. Hedefimiz Süper Lig'e yükselerek kalıcı bir takım olmaktır. Süper Lig'e yükselen ancak sonraki yıllarda amatör liglere kadar düşen takımlar var, biz de onlar gibi olmak istemiyoruz. Bunun için de altyapıdan futbolcu yetişmesi lazım biz de bunun için 120 genç yetenekli futbolcuyu eğitiyoruz.dedi "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48