Öne Çıkanlar Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi 1 yaralı Başkan Beyazgül

Bu haber kez okundu.

Karşıya geçmek cambazlık ister
Süleymaniye Mahallesini ve SSK caddesini birbirine bağlayan köprünün yol seviyesi ile birleştirmek için yıkıldığı öğrenildi. Yaklaşık 15 gündür köprünün yıkıldığını ve belediye’nin köprü’de yeni çalışma başlattığını iddia eden bazı vatandaşlar olaya tepki gösterdi.
Yaklaşık 15 günden bu yana herhangi bir çalışmanın başlatılmadığını ve belediye ekiplerinin köprüde yeni çalışma başlattığını ileri süren bazı esnaf ve vatandaşlar tepkilerini şu şekilde dile getirdiler; “Yaklaşık 15 güne yakındır köprü yıkıldı ve öyle bırakıldı, yıkıldığı günden beridir hiçbir çalışma başlatılmadı. Yeni yeni belediye ekipleri gelip çalışma başlattılar. Buranın yıkılmasının ardından işlerimizde gerileme başladı.”
Yolun karşısına geçmek için adeta cambazlık yaptıklarını belirten bazı vatandaşlar, “Köprü’de çalışmalar bugün itibariyle başladı. Buranın biran önce bitirilmesini talep ediyoruz. Belediye yetkililerinden ricamız burada çalışmalarının hızlandırılmasıdır. Çünkü gerçekten işlerimiz kırıldı. Burada karşıya geçmek için herhangi bir çalışmada yapılmadı, en azından demirden de olsa karşıya geçmek için geçici olarak bir köprü yapılabilirdi. Gençler karşıya geçmek için köprüde bulunan borunun üzerinden yürüyerek yolun karşı tarafına geçmeye çalışıyorlar. Vatandaşların bu şekilde yolun karşı tarafına geçmesi ise tehlikeye davetiye çıkarıyor. Biran önce bu köprü bitirilsin” dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49