Öne Çıkanlar Çok Sayıda Zırhlı Askeri Araç Hataya Sevk Edildi Karaköprüde sıkışmalı kaza Sancaktepespor 5-0 Şanlıurfaspor 1 yaralı Başkan Mehmet Kuş: Eyyübiyede Ustalık Dönemine Bismillah Diyoruz

Bu haber kez okundu.

Karpuz İkramı
Ziyaret ettiği Mahalle’de açılan Karpuz Sergisini ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, esnafla sohbet ettikten sonra buradan aldığı karpuzları mahalleli çocuklara ve vatandaşlara ikram etti.  

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Şanlıurfa Milletvekilleri Mehmet Akyürek ve Seyit Eyüpoğlu ile birlikte Dede Osman Mahallesi’nde bir aileyi ziyarete giden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, yol güzergâhında bulunan bir karpuz sergisini ziyaret etti. 

Burada karpuz satan esnaf ve mahalleli vatandaşlar ile sohbet eden Bakan Çelik, sergiden aldığı karpuzları kendi elleriyle dilimleyerek, çocuklara ve vatandaşlara dağıttı. Görevli memurlara da karpuz ikram eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, vatandaşlarla sohbetinin ardından buradan ayrıldı. 

Dedeosman Mahallesi’nde çocukları cezaevinde bulunan Toprak Ailesi’ni ziyaret eden Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, ailenin sorunlarını dinledi. Evin avlusunda, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç ve beraberindekilerle birlikte oturan Bakan Faruk Çelik, ziyaret sonrası da mahalleli vatandaşlarla görüşerek, bir kadının yardım isteği ile ilgili gerekli yardımın yapılması için yetkililere talimat verdi. Bakan Çelik gecenin geç saatlerinde beraberindekilerle birlikte buradan ayrıldı. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49