Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Karne Hediyem Fidan Olsun”
Göreve geldiği günden itibaren dur durak bilmeyen ve birçok yeni projeye imza atan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci 2013-2014 eğitim öğretim yarıyıl karne töreni için gittiği Güzel Sanatlar ve Spor Lisesinde öğrenciler ile birlikte fidan dikiminde bulundu.
 
Güzel Sanatlar Lisesi ile Spor Lisesi öğrencilerine karnelerinin yanında fidan veren İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Orman Bölge Müdürü Mehti Özyer, Okul Müdürleri ve öğrenciler eşliğinde okul bahçesine toplam 375 adet Çam fidanı dikiminde bulundular.
 
Burada bir konuşma yapan İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci “ Müdürlüğümüz ile Orman Bölge Müdürlüğü işbirliği ile “Karne Hediyem, Fidan Olsun” Projesiyle, okul bahçemize öğrenciler ile birlikte fidan dikimini gerçekleştirdik. Bu projeyle öğrencilerimizin karne sevinçlerini fidan dikerek pekiştirmek istedik. Fidanlarda çocuklarda bizim geleceğimiz Öğrencilerimize ve gelecek kuşaklara bırakacağımız en önemli mirasımız bozulmamış doğa ile ormanlarımızdır.
 
İlci “Öğrencilerimize karneleriyle birlikte fidan hediye ettik. Ben burada öğrencilerimizin tatil boyunca dinlenmelerini ve sosyal-kültürel etkinliklere katılmalarını ve çok kitap okuyarak, geçirmelerini diliyor tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Eğitim çalışanlarımıza yarıyıl tatilinin sağlık, mutluluklar ve başarı getirmesini diliyorum dedi.
 
Orman Bölge Müdürü Mehti Özyer de konuşmasında öğrencilerimizin karne sevincini fidan dikerek pekiştirmeleri bizleri oldukça sevindirdi. Bende öğrencilerimizin fidan dikmelerine öncülük eden İl Milli Eğitim Müdürümüze buradan teşekkür ediyorum dedi.
 
Fidan Dikim törenine İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, Orman Bölge Müdürü Mehti Özyer, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Vural, Spor Lisesi Müdürü İsmail Kaya, Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü Ahmet Harmancı, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49