Öne Çıkanlar Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık eyyübiye getirildi boks

Bu haber kez okundu.

Kardeşlik Ve Spor Turnuvaları Şanlıurfa’da Başlıyor

Sporun birleştirici, bütünleştirici ve kaynaştırıcı gücü kullanılarak bölge halkının bireysel ve toplumsal gelişiminin sağlanması, sporun yaygınlaştırılması ve spora olan ilginin arttırılmasını hedefleyen kardeşlik ve spor turnuvaları Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü organizasyonluğunda10-11-12 Ağustos 2018 tarihinde 11 Nisan Spor Kompleksinde Plaj Voleybolu, 13-14 Ağustos 2018 tarihinde Karaköprü Çadır Gençlik Merkezinde Badminton müsabakaları, 14 Ağustos 2018 tarihinde Başlangıç Havaş Durağı Bisiklet turu, 15-16 Ağustos 2018 tarihinde PiazzaAVM’deMasa Tenisi, 16-17 Ağustos 2018 tarihinde Novada Park AVM’deStreetball, 18 Ağustos tarihinde ise Novada Park AVM’de şarkıcı Onur Şan’ın konseriyle kapanış töreni gerçekleşecek.

KEŞKÜŞ, “TÜM HALKIMIZI ETKİNLİKLERE BEKLİYORUZ”

Bu projeyle sporun yaygınlaştırılmasını amaçladıklarını aktaran Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş,her yaştan insanımızın da spora yönlendirilmesi noktasında çalışmalarını hız kesmeden sürdüreceklerini söyledi.

Proje kapsamında bir çok etkinlikle vatandaşları spora teşvik edeceklerini belirten il Müdürü Keşküş, "İlimizde Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da Kardeşlik ve Spor Turnuvaları kapsamında badminton, sokak basketbolu, masa tenisi, bisiklet turu ve plaj voleybolu branşlarında faaliyetler yapılacaktır. Etkinliklerin gerçekleştirileceği alanları belirlerken vatandaşın daha yoğun olduğu alanları tercih ettik. Çünkü biz bu projeyle tüm vatandaşımızı yaşına bakmaksızın spora yönlendirmek istiyoruz. Bu nedenle tüm Şanlıurfa halkını müsabakalara başvurmalarını bekliyoruz" dedi.

KAPANIŞ TÖRENİNDE ONUR ŞAN SAHNE ALACAK

Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da Kardeşlik ve Spor Turnuvalarının 18 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleşecek olan kapanış töreninde ise dereceye giren sporcular ödülünü alırken Onur Şan ise Novada Park AVM’de sahne alacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49