Öne Çıkanlar Şanlıurfada Yağmur Bereketi tesisi ümgeneral Koç Şanlıurfada İlçe Genelinde Yol Yapım Atağını Sürdürüyor Urfada çalıntı 170 motosiklet ele geçirildi

Bu haber kez okundu.

Kardeşlerin tabutları yan yan dizildi
Geçtiğimiz gün İzmir'deki bir taziyeye giden ve dönüşte TIR ile çarpışan minibüste hayatını kaybeden 10 kişi Şanlıurfa’da defnedildi.
Şanlıurfa’dan İzmir'e Kalp krizi geçirerek vefat eden Amca çocukları Mehmet Dedecan'ın taziyesine giden 12 kişi İzmir taziye dönüşünde Faruk Peltek yönetimindeki 63 S 1036 plakalı minibüsle Konya’nın Ereğli İlçesinde yakınlarında TIR ile çarpıştı. kazada; 10 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı. Ölen 10 kişinin cenazeleri, Ereğli Devlet Hastanesi’nde otopsileri tamamlandıktan sonra memleketleri Şanlıurfa’ya gönderilmek üzere ailelerine teslim edildi. Trafik kazasında ölen 10 kişinin cenazeleri dün gece Şanlıurfa’ya ulaş cenazeleri yaklaşık 500 kişi karşıladı. ve Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna konuldu. Öğlen saatlerine yakın cenazelerden morgdan alınarak Yeni Aile Mezarlığına konvoy eşliğinde götürüldü. Binlerce kişin katıldığı cenaze namazından sonra Kazada hayatını kayıp eden 5 kardeş Ömer Dedecan ((28) Mehmet Dedecan (42) Ahmet Dedecan (36) Hasan Dedecan (46)Latif Dedecan (50)Amca kızları  Vezsile  Söyüncü  ile amca çocukları Adnan Dedecan yeni aile mezarlığına defnedildi. Faruk Peltek ile Habib Çakallı Harran Kapı aile mezarlığına Kemal Çiftçi ise Beziüzzaman aile mezarlığına defnedildi.
Cenazeye Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdulkadir Açar, AK Parti milletvekilleri Mehmet Ali Cevheri, İbrahim Halil Yıldız, Halil Özcan, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49