Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Karaköprü’ye Bir Yılda 60 Kilometre Yeni Yol Kazandırıldı
Karaköprü Belediyesi önemli bir büyüme oranına sahip olan ilçede yeni yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin başlattığı yol atağıyla 2018 yılı içerisinde ilçeye 60 kilometrenin üzerinde yeni yol kazandırıldı. Yapılaşmanın çok olduğu, nüfusun her yıl önemli oranda yükseldiği ilçede yol ihtiyacı olan mahallelerde Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler yeni yollar açarken, alt yapı çalışmaları tamamlanan yolları da kilitli parke döşeyerek vatandaşların hizmetine sunuyor.
İlçede Seyrantepe, Batıkent, Atakent, Akpiyar, Doğukent gibi yapılaşmanın olduğu ve ihtiyaç halinde diğer mahallelerde yol açma çalışmaları yapılırken, 2018 yılında yollara toplam 250 bin metrekare kilitli parke, 25 bin metrekare prizma ve kaldırım taşı ile 50 bin metrekare de beton bordür döşemesi yapıldı.
Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, bir şehrin medenileşmesinde o şehirdeki yolların da etkisinin olduğuna vurgu yaparak, “Biz Güneydoğu’nun parlayan yıldızı haline gelmek için çalışıyoruz ve ilçemize yeni yollar kazandırıyoruz” dedi.
Başkan Baydilli şöyle devam etti: “Biz ilçemize sosyal, kültürel her türlü hizmeti yapıyoruz ancak yol hizmeti çok önemlidir. Vatandaşımız bozuk yollarda evine gidip geliyorsa, çamurda kalıyorsa yaptığımız hizmetlerin hiçbir önemi yoktur. Biz de Fen İşleri ekiplerimizle yeni yollar açmak, açılan ve alt yapı çalışmaları tamamlanan yollarda kilitli parke döşeyerek yolları çamurdan kurtarmak için çalışıyoruz. Tabi sıkıntılar, eksikler olabilir ancak biz iyi niyetli çalıştıktan sonra her sorun aşılır. Fen işleri ekiplerimize özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.”
Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri kış şartlarına rağmen yol ve parke ihtiyacı olan yerlerde program dahilinde çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48