Öne Çıkanlar eyyübiye Yine Halkın İçinde mıllı bırlık ve kardeslık sosyal medya getirildi

Bu haber kez okundu.

Karaköprülülerin otobüs çilesi
Toplama merkezi ve Karaköprü güzergâhlarında çalışan 72 nolu toplu taşıma araçlarının yetersizliği Karaköprülüleri çileden çıkarttı.
Sabah saatlerinde iş yerlerine gitmek isteyen vatandaşlar 72 nolu aracı duraklarda beklemeye koyuluyor. Karaköprü’nün son durağından çıkan 72 nolu ulaşım araçları 35 metre yol girişine geldiği zaman tamamen yolculara doluyor. İşe gitmek için otobüs bekleyen vatandaşlar otobüsün dolu olduğunu görünce çileden çıkıyor.
BALIK İSTİFİ GİBİ YOLCULUK
Evden erken çıkmalarına rağmen otobüslerin dolu olduğunu iş yerine geç kalmamak için balık istifi gibi yolculuk yaptıklarını belirten vatandaşlar, “Sabah saatlerinde işe gitmek için gelip duraklarda otobüs bekliyoruz. Otobüs Karaköprü’nün son durağından hareket ettiği gibi yolun orta kısımlarında tamamen yolcularla doluyor. Sabah saat 08:00’da otobüs durağına gelen biri bazen saat 08:30’da ancak otobüse binebiliyor. Araçlar yetersiz sabah saatlerinde ek seferlerin yapılmasını istiyoruz” dediler.
“İŞ YERLERİNDE TARTIŞAMALARA NEDEN OLUYOR”
Kalabalık otobüslere binmemeye çalışırken iş yerine geç kalan vatandaşlar otobüslerin tartışma nedeni olduğunu belirterek şunları söylediler;
“Otobüslerin doluluklarından dolayı bazen iş yerlerimizde tartışmalar dahi yaşıyoruz. Bu anlamda sayın Belediye Başkanımızdan ricamız sabah saatlerinde ek seferlerin yapılmasını istiyoruz. Çünkü otobüslerin dolu olmasından dolayı otobüs duraklarına erken geliyoruz ve otobüslere geç biniyoruz buna bir çözüm yolu bulunmasını istiyoruz.”
  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49