Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Karaköprü’de yayaya çarpıp kaçan sürücü yakalandı

Edinilen bilgilere göre Şanlıurfa'nın Karaköprü İlçesinde 35 metre yol üzerinde dershaneden çıkıp kardeşiyle beraber eve gitmeye çalışan Elif Bereket, karşıdan karşıya geçerken, hızla gelen aracın çarpması sonucu ağır yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından sağlık ve polis ekiplerine haber verilmiş, 17 yaşındaki Bereket kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yapılan çalışma sonucunda, aracın modeli ve plakası ile sürücünün kimliği belirlendikten sonra şüpheli için bir köye operasyon düzenlendi. Operasyonda Elif'e çarpan otomobil terk edilmiş halde bulundu. Aranan Ali B.'nin ise daha sonradan emniyete giderek teslim olduğu öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48