Öne Çıkanlar sanlıuırfaspor restore buyuksehır harran voleybol

Bu haber kez okundu.

Karaköprü’de silahlı saldırı, 1 ölü 3 yaralı

Şanlıurfa'da bağımsız adayın seçim miting'inde dayı ile yeğen arasında arazi anlaşmazlığı yüzünden çıkan silahlı kavgada ilk belirlemelere göre 1 kişi öldü 3 kişi de yaralandı.

Edinilen bilgiye göre olay saat 16'45 sıralarında Şanlıurfa Merkez Karaköprü İlçesinde meydana geldi. 30 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlerde Şanlıurfa Merkez Karaköprü İlçesinden Bağımsız Belediye Başkan adayı olan Yusuf Badıllı İlçenin Çankaya Mahallesindeki seçim bürosunun yanındaki boş alanda miting düzenledi. İddiaya göre aralarında arazi anlaşmazlığı bulunan dayı ve yeğen oldukları belirtilen Halil K ile Ramazan Badıllı arasında tartışma çıktı. Sözlü başlayan tartışma Badıllı'nın kardeşlerinin de kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Dayı Halil K üzerindeki tabanca ile yeğenlerinin üzerine ateş etmeye başladı. Ramazan Badıllı olay yerinde yaşamını yitirirken, kardeşleri İ.Halil Badıllı, Cengiz Badıllı ile olay ırasında tesadüfen yoldan geçen İbrahim Başak yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansla Şanlıurfa daki hastanelere kaldırıldı. Olayın ardından kaçan saldırgan Halil K yakalanarak gözaltına alındı


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49