Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Karaköprü’de Parklar Güzelleşiyor

Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, yaz aylarında sıcak hava nedeniyle vatandaşların yaşam alanı olan parklarda program dahilinde çim biçme, temizlik ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin talimatı doğrultusunda çalışmalarını sıklaştıran ekipler, mevsimsel çalışmalar kapsamında çim ekme ve çim biçme çalışmalarının yanı sıra vatandaşların daha rahat ortamlarda vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla parklarda bank, oyun grubu, fitness grubu gibi eksiklikleri gideriyor. Park ve bahçelerin yemyeşil görüntülerini korumalarını sağlamak amacıyla ağaçların bakımlarını da yapan ekipler, kırılan çeşme musluklarını da değiştiriyor.

Vatandaşların parkları sorunsuz bir şekilde kullanması için çalışmalarını aralıksız sürdüren Karaköprü Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe genelindeki tüm park ve bahçelerde gerekli çalışmaları gerçekleştiriyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48