Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı erik sosyal medya

Bu haber kez okundu.

Karaköprü’de Okullarda Kapsamlı Temizlik

Karaköprü Belediyesi tarafından 2018-2019 Eğitim- Öğretim sezonunun başlangıcı öncesi ilçedeki okullarda kapsamlı temizlik çalışması yapıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler okullarda yıkama, ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları yaparak öğrencilerin daha temiz bir ortamda eğitime başlamalarını sağlamayı amaçlıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yeni eğitim ve öğretim sezonunun hayırlı olmasını dileyerek Karaköprü Belediyesi olarak öğrencilerin temiz okullarında derslerine başlamaları için temizlik çalışması yaptıklarını kaydetti.

Başkan Baydilli, ‘Pazartesi günü açılacak olan okullarda yüzbinlerce öğrencimiz eğitimlerine başlayacak. Biz de çocuklarımızın daha temiz ve steril bir ortamda derslerine başlaması için Temizlik İşleri ekiplerimize talimat verdik ve okullarımızda temizlik, yıkama ve dezenfekte çalışmaları yaptık. Ben gençlerimize ve öğretmenlerine başarılı bir eğitim sezonu diliyorum’ diye konuştu.

Ali Baba İlkokulu Müdürü Orhan Barsan, ‘Yeni eğitim öğretim yıllına başlayacak olan okulumuzda yaptığımız hazırlıkta temizlik konusun da bizlere yardımcı olan Karaköprü Belediye Başkanımız Metin Baydilli’ye ve ekibine teşekkür ederek saygılarımı sunuyorum’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48