Öne Çıkanlar Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi sosyal medya ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı 1 yaralı

Bu haber kez okundu.

Karaköprü’de korkutan yangın
 Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesinde iftar saatinde boş arazide kuruyan otlardan çıkan yangın çevrede  tedirginliğe neden oldu.Bir hafta içerinde aynı yerde çıkan üçüncü yangın.
Yangın iftar saatine yakın  Karaköprü ilçesi Doğukent mahallesin boş arazide meydan geldi. Alınan bilgilere göre İftara yakın Lüks sitelerin aralarında bulunan boş bir tarlada kuruyan  otlar tutuştu. Otların kuru olması ve rüzgarın o anda çok şiddetli esmesi yangının kısa sürede büyümesine neden oldu.  Yükselen  alevler lüks sitelere oturan vatandaşlara endişeye yol açtı.,İtfaiye haber verilmesi ile olay yerine çok sayıda itfaiye sevk edildi. Aynı yerde son bir haftada çıkan üçüncü yangın oldu. Yangın itfaiye ekiplerin müdahalesiyle yaklaşık bir saat sonra kontrol altına alına bildi.   Vatandaşlar yine Belediyenin duyarsızlığından şikâyet ederek bir türlü temizlenmeyen kuruyan otlarlardan her seferinde yangın çıktığını belirtiler.      

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48