Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor sosyal medya polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor patates

Bu haber kez okundu.

Karaköprü'de Kömür Dağıtımına Başladı
Şanlıurfa’da, Karaköprü Kaymakamlığına bağlı Karaköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, maddi durumu iyi olmayan ailelere kömür dağıtımına başladı.
Karaköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla bin ton kömür bin 350 aileye dağıtılmaya başlandı. Vakıf’ta daha önceden kaydı bulunan veya mahalle muhtarları tarafından tespit edilen ailelere ücretsiz kömür dağıtımı yapılıyor. Kömür yardımında izdiham olmaması için mahalle mahalle dağıtım yapılmaya başlandı. Üzerinde 'T.C. Başbakanlık, satılamaz' ibaresi bulunan kömür torbaları, ihtiyaç sahipleri tarafından teslim alındıktan sonra ücretsiz kamyonetlerle muhtaç ailelerin evlerinin kapısına kadar götürülüyor.
Karaköprü Kaymakamı Mustafa Kutlu, Karaköprü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda kaydı bulunan ve maddi durumu iyi olmayan ailelere kömür dağıtımına başladıklarını belirterek, dağıtımların seri ve hızlı bir biçimde yapılması için kömür yüklü kamyonlarımızı personellerimizle birlikte belirli noktalardan direk ailelere ulaştırıyoruz. Devletimizin imkanları ile gelen kömür dağıtımı bu günden itibaren başlamıştır. Kaydı bulunan bütün ailelere kömür ulaştıracağız. Bin ton kömür geldi ve biz bunları bin 350 aileye dağıtacağız. Vatandaşlarımızın kışın soğuktan etkilenmemesi için bir an önde dağıtımı tamamlamayı planlıyoruz” diye konuştu 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49