Öne Çıkanlar Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor muzaffer patates hasad

Bu haber kez okundu.

Karaköprü'de kamufleli ölüm!
Şanlıurfa'nın Karaköprü ilçesinde belediye tarafından  İbrahim Tatlıses ve Batı Akpınar parklarında baz istasyonun kurulması mahalle sakinlerin tepkisine neden oldu.
Geçtiğimiz günlerde Karaköprü Belediyesi’nin İbrahim Tatlıses  parkına baz istasyonu kurulmasına izin verdiğinin ortaya çıkması üzerine Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) meclis üyeleri tepki gösterdi. meclis üyeleri “Bu baz istasyonları radyasyon yaydığını kansere yol açtığını biliyoruz. Bu parklarda insanlar çocuklarıyla gelip dinleniyorlar. Bu ciddi bir ihmalkarlıktır. Belediye bu baz istasyonlarını derhal kaldırmalıdır” şeklinde konuştular.
İbrahim Tatlıses parkın ardından Batı Akpınar mahallesinde bulunan çocuk oyun alanın, hemen yanında kamufule edilmiş bir şekilde konulan baz istasyonunu, vatandaşları isyan ettirdi. çocukların gelişimini olumsuz yönde etkileyecek olan baz istasyonlarının neden çocuk parkı içine koyulduğuna kimse anlam veremedi . Çocuk parkına baz istasyonu kurulmasına nasıl izin veriyorlar mahalleli olarak şaşkınlık içerisindeyiz, Vatandaşlar,"Belediye ne yapmaya çalışıyor burada çocuklarımız oyun oynuyor çocuklar burada radyasyon kapıyor, Belediye çocuk parklarında baz istasyonu yapmakla kimleri cezalandırıyor buna bir anlam veremedik ,bari çocuk parklarına bir levha assınlar Dikkat radyasyon tehlikesi var bizde çocuklarımız parklara götürmeyelim diye" tepkilerini dile getirdiler. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49