Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Karaköprü’de Göçük Faciası
Şanlıurfa’nın Karaköprü beledisinde göçük meydana geldi. 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
Olay saat 13;30 saralarında Karaköprü beldesi Merkez mahallesi Kolsuzoğlu bulvarında meydana geldi. iddiaya göre  bir inşaatın kanalizasyonunda su borularını bağlamak için kazılan kanalda çalışan 3 işçinin üzerine toprak kaydı toprak kayması sonucu 3 işçi göçük altında kaldı. çevredeki inşaat işçilerin olaya müdahale etmesi ile ismi öğrenilmeyen 2 işçi göçükten çıkartıldı. 1 işçi ise göçük altına kaldı. Olayın haber verilmesi ile olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi intikal etti. göçük altında kalan su tesisatçısı Osman Rusvay(24) itfaiye’nin 2 saatlik çalışması sonucu çıkartıldı.
Göçük altında kalarak yaşamını yitiren Osman Rusvay’ın Babası oğlunun göçük altındaki cansız bedenine bakarak gözyaşlarına hakim olmadı. Rusvay’ın cenazesi otopsi yapılmak üzere cenaze aracına konularak Şanlıurfa Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 
    

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49