Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın partı

Bu haber kez okundu.

Karaköprü’de Çocuklar Kukla Gösterisiyle Eğlendi

Karaköprü Belediyesi çocukların eğlenmesi için etkinlikler yapmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından çocukların eğlenmesi ve kukla sanatını görmesi için İstanbul Üniversitesi Reklarasyon Bölümü Halk Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Ertan Engin Tansı çocuklara yönelik bir kukla gösterisi yaptı.

Şanlıurfa Oyun ve Oyuncak Müzesinde yapılan müzikal kukla gösterisinde Türk müziğinin ve mizahının önemli isimlerinin kukla gösterileri sunuldu. Öğrenciler gösteride müziğe eşlik ederek doyasıya eğlendiler.

Öğrencilerin velileri ve öğretmenleri yapılan kukla gösterisi ve etkinlikler için Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’ye ve Kültür Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48