Öne Çıkanlar sosyal medya Dev Bir Proje İçin Daha Bismillah Dedi Başkan Beyazgül Urfada feci kazada ölü sayısı 7ye çıktı ilçeye yeni spor kompleksleri kazandırıyor

Bu haber kez okundu.

Karaköprü’de Çıkan Anız Yangını Evlere Kadar Sıçradı
Şanlıurfa’nın Karaköprü  ilçesinde boş arazide kuruyan otlardan çıkan yangında alevlerin evlerin üçüncü katına kadar yükselmesi paniğe neden oldu. Kuruyan otları Belediye temizlemeyince yangını neden oldu.
Yangın iftardan sonra Karaköprü ilçesi Doğukent mahallesin boş arazide meydan geldi. İftardan sonra henüz nedeni belli olamayan bir nedenden dolayı boş bir tarlada kuruyan  otlar tutuştu. Otların kuru olması ve rüzgarın o anda çok şiddetli esmesi yangının kısa sürede büyümesine neden oldu.  Yanan tarlanın ilçenin göbeğinde olması nedeniyle yükselen alevler bina sakinlerin korkuttu alevler bazı binaların kenarlarına kadar geldi. Tarlanın ortasında bulunan müstakil eve sıçraması üzerine ev sakinleri kürek ve hortumlarla yangına müdahale etti. Yangının evlere yakın olması vatandaşları korkuturken yangından dolayı çıkan dumanların bazı evleri de etkilediği görüldü. İtfaiye ekiplerin geç gelmesi ve havanın rüzgâr olmasıyla birlikte İki futbol sahası büyüklüğündeki alan yandı. Alanda bulunan birkaç ağaçta yangından etkilendi. Yangın itfaiye ekiplerin müdahalesiyle yaklaşık bir saat sonra kontrol altına alına bildi.
Mahalle oturan Vatandaşları Belediye yetkililerine sitem ederek, İlçenin göbeğinde kocaman bir alanda kuruyan otlar nedeniyle yangın çıkıyor. Belediye kuruyan otları temizlemiyor, Karaköprü’ye yakışmayan bir manzara her taraf kuru otlarla dolu ama aldırış eden yok burada geçen hafta da aynı yerde yangın çıktı, ama yine önlem alınmadığını ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49