Öne Çıkanlar restore mıllı bırlık ve kardeslık sanlıuırfaspor valı tuna buyuksehır

Bu haber kez okundu.

Karaköprü Ücretsiz Mesire Alanı
Karaköprü Belediyesi, daha önce 1.etabını bitirdiği ve vatandaşların hizmetine sunduğu mesire alanının 2.etap çalışmalarına başladı.
 
Karaköprü Belediyesi tarafından projelendirilen, çalışmalarına süratli bir şekilde başlanan ve 1.etabının bitirildiği ücretsiz, modern piknik alanının 2.etabı kısa bir süre sonra vatandaşların hizmetine sunulacağını belirten Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, şunları söyledi; “Belediyemiz tarafından yapılan mesire alanının 1.etabı bitmiş durumda faaliyete geçti gerçekten Şanlıurfa ve Karaköprü’lüler tarafından çok yoğun bir katılım ve ilgi var. Bizde bunu düşünerek hemen 2.etabı devreye koyduk toplam 170 bin m2’lik bir mesire alanı hizmete giriyor. Yüklenici firma yetkilisi arkadaşlarımız bugün itibari ile çalışmalara başladılar. 90 gün içerisinde tamamlayıp bize teslim edecekler. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüzde ağaçlandırma çalışmalarını bahar mevsiminde yürütmüşlerdi. Mesire alanı, Şanlıurfa’mız için Karaköprü’müz için bir yeşil alan çalışması olmakla beraber çok büyük bir projedir. Mesire alanlarının kültürümüzde ayrı bir yeri vardır. Gerçekten gelip insanların piknik yapmaları aileleri ile güzel ortamı paylaşmaları, onları doğa ile tabiat ile buluşturan bu projede emeği geçen tüm teknik arkadaşlara, Fen İşleri, Park ve Bahçeler Müdürlüğümü tebrik ediyorum onlara başarılar diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49