Öne Çıkanlar urfa sosyal medya Başkan Beyazgül erın sehıt

Bu haber kez okundu.

Karaköprü Kaymakamlığı Açıldı
Şanlıurfa’nın büyükşehir statüsüne kavuşmasının ardından Karaköprü ilçesinde kaymakamlık binası faaliyete girdi.
 
Karaköprü’de açılan kaymakamlık binası içerisinde müftülük, nüfus müdürlüğü ve diğer işlemler yapılmaya başlandı. Daha önce valilik binası içerisinde yapılan işlemler, bundan sonra Karaköprü halkı için Karaköprü’de yapılacak. Yeni doğan bebek kayıtları da dahil bütün nüfus işlemlerinin yapılacağı dairede, Karaköprü’de oturanlar artık merkeze inmek zorunda kalmayacak. Yeni faaliyete giren Kaymakamlık binasında, eskiden valilik binasında yapılan tüm işlemlerin yapılabileceği bildirilirken,
 
Şanlıurfa Esentepe Mahallesi Osman Gazi Mahallesi Tarım Reformu Müdürlüğü 4. Katında(Askerlik Şubesi Yanı) Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Malmüdürlüğü vatandaşlarımıza hizmet vermeye başladı. Konuyla ilgili konuşan yetkililer, Karaköprü’de oturanların artık, merkeze inmesine gerek kalmayacağını söyleyerek, Karaköprü Kaymakamlığında bütün işlemlerin yapılacağını kaydetti.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49

banner48