Öne Çıkanlar sosyal medya Şanlıurfaspor Nazili Belediyespor polis Suriyelilerin Girişimciliğe Teşviki İçin Düğmeye Basıyor 1 Ölü

Bu haber kez okundu.

Karaköprü karanlıkta
 Şanlıurfa'nın en çağdaş yüzü Karaköprü'de yaklaşık 3 saattir elektrikler kesik.  Dedaş 186 numaralı arıza hattına ulaşılmıyor. Elektrikler yok, su akmıyor, doğalgaz çalışmıyor özelleştirmenin faturasını vatandaş çekiyor.  

Saat 19:00'dan beri yaklaşık 100 bin nüfuslu ilçede elektrikler kesilirken, elektrik ile birlikte doğalgaz ve su kesintisi de yaşandı. Hava sıcaklığının -1 dereceye düştüğü Şanlıurfa'da vatandaşlar soğukta elektriksiz ve susuz beklediklerini ifade etti.

Karaköpülülerden  büyük sitem " Devlet dedaşı özelleştirdi en büyük darbeyi vatandaş yedi. 186 sürekli meşgul, DEDAŞ Müdürünün telefonu kapalı, 155'i arıyoruz. Karşımızda muhatap yok. Suriye’den beter olduk Bu sorunların biran önce çözülmesini istiyoruz”dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner24

banner49